Tuesday, 8 March 2011

Oppss Macam Datang Lagi


duk bz buat check list kata nya .. tanda 2 la rait kan pada perkara2 yg dah i buat dgn org yg i sayangi previously huhuhu ... sayang sangat katanya .. hahaha.. tak pe tu bukan cerita nyer kat sini ..so sambung balik pada check list tadi .. maka i pun tanda la rait .. daripada 99 perkara tu .. 13 perkara jer i tak sempat buat sebelum hubungan kita org putus ... huhuhu
hurmm jadi mcm tak logik jer .. takkan kerana 13 perkara tu .. i tetiba jadik single cam ginih .. huhu single ke ???? ting ting ting .. mlm2 i gayot2 gak cuma takot ja uolls nak bercinta lagik . tapi bila dah gayut2 lama2 nih, pihak si dia plak duk berharap..uhuk ... cam nak nanes nih ..
tapi dalam ramai2 kawan tu kan .. tak tahu naper la tertarik sangat dengan sorang nih .. baik .. ske sgt bila dia berbicara, sopan je .. kekadang hati yg sedih pun dia mampu gembirakan, menerima kekurangan i sebagai kelebihan.. memang beda sgt dengan yg dulu.. (tapi tak tahu la kan nak ngayat ke hape? )

hehe semalam sembang dengan dia topik teddy bear :P

tak tahu la .. besday nih dapat ke tak .. hahahaha
tapi i dah cakap terus terang la dengan dia, i takut bercinta dan beri harapan.. maklum la luka lama masih tak sembuh ..rasa sengal2 ubi lagi bila dengar bunyi hangin bertiup...huhuhu
ngilu jer rasa. Tapi yg best tu, dia kata saya akan menunggu awak sehingga menyatakan "YES"
gigil jantung ni uolls rasa pengsan pastu terjaga dan pengsan balik yer ..
tapi ada beberapa perkara yg kureng dengan dia nih ..
1) anak mak ~ ingat senang ke nak berebut dgn mak dia ..huuuhuhhuh
2) anak bongsu ~ manja cam i gak .. so i tahu la pe-el anak bongsu nih cam mano.
tapi yang best tentang dia plak ...
1) tak kedekut ~ cakap kepala pening tak sempat topup, tiap2 hari dapat topup.. ehem ehem (sampai kene g tahu jgn topup dah, yg semalm pun blum abis..huhuhu kayo uncle maxis tu)
2) bijak merancang masa depan~ walaupun baru kenal, dah siap pk mcm 2 ni .. yg best tu i include dalam list dia ..ngeee
.
.
.
Setakat ini nampak 2 perkara kekurang dan 2 perkara kelebihan dia..
~tapi~
aku rasa kan dia ni mesti baran skit ..(anak mak selalu mcm tu) memang la dia tak tunjuk lagi, tapi aku nak cungkil gak .. sifat dia tu .. hahaha nk tgk dia hipokrit ke tak ..lalalalala tak mcm i .. anak mak dan ayah..ngeeee

5 comments:

  1. ahh..giler jeles aku..!kamoo curang dgn syayer!!!


    p/s:tlg carik aku calon mcm tu gak bley???hehe

    ReplyDelete
  2. uhuk .. mane ade i curang dengan Uolls ..
    p/s : aku pun dulu sebuk mencari kunun nak cari ganti cepat lupakan yang dulu .. tapi hampeh .. tetiba time tak cari, dia timbul sendiri yer ... jadi bersabar ok ! n jangan memilih sgt.. sbb lelaki now a day byk dah pupus.. yg tingal semua crocodile n jantanz je .. hahaha

    ReplyDelete
  3. omg..!yg dok kat laut tu mmg dah sah2 buaya darling oi..aduii..tolong laa..aku nk cari kanggaroo gak la..!hahah..erkk..buleyy??

    ReplyDelete
  4. hahaha ... buaya air masin tu ..bahaya.. jauh kan diri daripadanya .. bila dapat tahu nih ??? tak kasi info pun .. tapi kalau nak kanggaroo.. tips nyer .. beli barang secara online byk2 pastu suh post pakai kanggaroo .. sure dapat, pastu ko pasang je jerat ke pukat ke .. sampai la kanggaroo tu melutut yer .. hehehe

    ReplyDelete
  5. haha..aku main agak jer buaya dah dok kt laut kn..asyik tarik tali jer..aku dah bohsan seh..!help mee..!!

    ReplyDelete