Monday, 7 March 2011

~Mukadimah~

Rasa tak sabar nak menulis blog nih uolls ...luahan rasa amy kan ... saper2 yang tak ske tu sila abaikan ...hehehe (wat2 tutup muker ..ngeeee)
By the way , daripada pagi kan duk main fesbuk(entah mcm mane bleh bukak pesbuk time opis nih ) tetiba rasa bosan, so selongkar2 account miss google nih then terciptalah lagi satu blog ea.. tapi dalam blog ni, amy nak cerita ttg amy, about me, me , me & me .. bole camtu? (sambil pose ala dato siti, mampu kah ? )
dari jam 12 sampai kul 1pm tadi duk edit pic nak wat banner blog .. maka hasilah pic seperti banner di atas.
masa duk edit banner tu ...bertimbun2 idea nak hupdate blog nih .. tetiba jer hilang bila start posting .. hanjing kan!
So amy harap semua pelanggan, pembaca dan manusia global yg lain jemput la baca,beri komen dan ambil ikhtibar dalam setiap penceritaan. Mana tahu satu dua perkara terkena batang hidung sendiri kan?
cukup la tu cik jah nak celoteh .. kita mulakan 1st entry nanti yer ...




No comments:

Post a Comment