Tuesday, 12 July 2011

aDOYAI !!!!

Semalam petang ada konfrantasi dengan si dia .. sebab monday lepas dia ilang n senyap sunyi tak call saye ... tidakkkkk ... saye tak boleh terima kenyataan ituw .. selalu dia temankan ... uhuk ..
malam tadi dia call bertubi2 saye pulak tak angkat .. uhukk.. (kecewa)
terjaga dari tidur pun buat tak dengar dia call .. saje dengan niat .. tapi pagi ni,  rasa bersalah lah pulak .. uhukkk .. sekali lagi jerit ... tidakkkkk !!


so pepagi lagi .. saye call dia .. kunun2 kejutnye bangon g keje .. uhuk ..sejuk ati neh .. bila dia say assalamualaikum dengan nada yg sangat ... herrrmmmm ( suker lah ) .. tak jadi nak buat-buat marah wokey ..


incoversation tu ..we olls duk perli2 la sebab i ilangkan diri on sunday then dia on monday .. so saling keji mengeji lah .. hahahaha .. tapi tetiba i sentap ok ..dia kata i tak bleh terima teguran dia .. ayooo adakah .. pastikah ?? mengapakan?? apakah ?? tidakkkk !!! << jerit sekali lagi (tekejut)


terus .. saye letak hp . sebab sedih sgt .. pastu dia call semula tuk pujuk kot .. tapi saye tak pickup ..hati dah teluka ok .. then sampai la kat opes .. buka hp tgk ada sms.." i tego becoz i care about u" << wow >> aper pun dia buat pengakuan neh .. dia tego tu saje nak bg i sakit ati .. sebab dia suke cara i beleter .. hahaha.. mengom sekejap mcm ni .. ada jugak kah ??? terkesima saye >>><<< ADOYAI

Sunday, 10 July 2011

Fikiran tergangu

Semalam on FB tetiba ada lah kawan sorang ni kan .. dia nyer status mention dia putus tunang dan sangat 2 sedih dgn perkara tersebut .. so saje2 la nak jadi penasihat .. so hot chat lah dgn die.. akak pun fening wokey nape lah dier bleh putus tunang .. sebab mase kapel dulu . akak tgk meriah fb dengan pic mereka yang berpelukan bagai (sentap akak jeles wokey). 
Lepas tu kan .. dia pun bercerita bagaila kat akak .. sebab dan punca perputusan mereka itue ..
ada 3 sebab yer :
1) tunangnye ada lelaki lain
2) tunangnye buat perangai selalu
3) tunangnye belagak cantik tapi tak pun (akak tak bleh handle statement neh)

tah le .. akak pun tak tau nak komen.. tapi topik utama ttg akak la .. bukan dia .. nie kan blog akak ..

lepas je chat dengan dia .. tetiba akak jadi berang sangat .. teringat kart kekasih lame yer .. (manusia keji ituw) nak akak mention kah namanya ??? haahhahaha

tetiba duk teringat kat dia .. semua segala lah .. perkara2 yg akak tak ske nak ingat ttg die... tidakkkkkkkk sampai termimpi-mimpi neh .. tu yang akak tak boleh terima sampai hari neh .. kenape perlu ingat kat dia .. keji keji keji ... dia duk bahagian akak gak yg kene sensara .. ini tidak adil ...

~ ya allah kau lapangkan lah hati ku tuk mencari rezeki pada hari ini .. amin~