Tuesday, 21 June 2011

Pelawaan Makan telah ku terima ..

uhuuuu.. Uolls .. ingat lagi tak .. kan i ada terima pelawaan seseorang tuk makan pereee.. so semalam i kuar ea dgn ea .. hehehe .
makan kat restoren biasa2 aje .. tak dasat2 pun ..so ginilah citernyer ..>><<
janji nak kuar jam 9 mlm tapi duk tunggu sampai nak terlena .. hurmm dalam hati dah maki hamun bagai .. on the way buka baju .. dah neh .. tetiba dia call .. say sorry sebab lambat .. upernyer tertido mamat neh .. balik keje kepala pening katanye ..so dia punye lah pujuk i ajak kuar.. pastu dengan over nyer .. suh je dia datang jemput kat umah .. huh !!.. so i ingat memang dia tak berani lah .. tetiba dia kata ok dan tanye derection nak ke umah ... dalam hati i " TIdakkkk uOLLS "
Itulah org kata ... terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata ... dia sampai depan umah ok !!!
so i pun kuar lah dengan dia g cari makan .. so tempat yg dia selalu makan tu tutup .. dia bawa lah i g sampai bukit tambun pastu sungai bakap .. takut okie .. sebab tak pernah sampai ... tapi i follow jer ..
sampai kat restoren so pilih menu je la kan .. seyus i tak terasa nak makan ... so dia pakse gak makan .. so i follow je menu dia .. dia order nasi goreng sotong ... dgn air teh halia.. i order limau suam .. huhuhu pastu kiter bercerita bagai lah kan .. dia tanye pasal butik i .. i plak tanyer pasal keje dia .. upernyer mamat neh rajin org nyer .. siang keje dgn JPJ lepas keje buat pulak jualan insuran .. ayoo sib baik i naik keta dia pakai sit belt ... hahaha dah siap makan semua .. dia mesti lah send me back .. takkan nak suh i jalan kaki .. eee keji ok.. on the way balik dia kata nak singgah opis dia jap kat sungai bakap..of coz i cuak tapi tetap follow yer ... memang ikhlas ok itue abg .. dengan selamat nyer dia  bawa i ke opis ... dalam 20 minit gak dia masuk opis .. upernye dia  masuk taip surat tuk mohon bertukar dan sokongan ketua ..
dah selesai semua dia antor lah i balik ..sepanjang perjalanan mcm2 kiter org bercerita .. paling sedap didengar .. dia kata i happy go lucky person n dia rasa enjoy berkawan dgn i .. tapi entah lah .. aper pun i dah warn dier ..yg dia tak bleh jatuh cinta dengan i.. hahahaha ...
Harap2 dia ingat lah sampai bila2 ... so lepas send me , dia pun terus balik .. i tak jemput masuk pun .. hahahaha .. lepas 20 minit he text me " I  dah sampai rumah dear ... gud nite n sweet dream, thank you  for tonite " <<>> ayoOOO lagi i takut Okie ... !!!! tak ready !!! By the Way his a nice guy ... tak segan bila jalan dgn dia .. humble gila ..saya tabik hormat pada tuan ... hahahaha

1 comment:

  1. seronoknye ada orang belanja makan :) i ta ksah pn kalo u nk minta ajr :)

    ReplyDelete