Wednesday, 15 June 2011

akak dapat pelawaan makan free ...

wah .. akak tulis entry lagi yer ... ingat tak citer abg yg akak jumper kat klinik tu .... hehehe ... now kiter org dah keep in touch n tak tau la ... akak nak touch n go ke tak .. opppss ..
aper pun lepas episod kat klinik tu .. mlm tu ... abg tu call akak .. ucapkan terima kasih .. then dia citer lah ... uper nyer no dia very the lame wokey kalau nak tunggu .. hahahaha
so akak dah selamatkan keadaan die lar .. then sempat lah dia balik rumah awal tuk rehat .. demam katanye ..
tapi tak bleh blah tul .. dia ketawa kan akak wokey .. sebab akak bg tau dia akak jumper dr. sebab sakit mata .. boleh plak dia kata .. patut lah pakai sun glass pagi2 hari ..eeee keji sangat kan ..
tapi dia memang baik lah .. boleh sembang ..  tapi part paling seronok dia nak belanjer akak tgk wayang ngan makan2.. huhuhu ciap buat lawak lagi .. dia kata ala-ala 1st datim ... ayoooo ...akak rase mcm nak pengsan ... tapi akak tetap control yerw ... hahahaha releks sudey ..tapi wat masa skunk akak sibuk wokey uruskan org kawin2 neh .. nanti bila akak free baru akak kuar dgn dier .. pastu akak citer kat uolls wokey ..

(credit pic to datin Google )

No comments:

Post a Comment