Sunday, 26 June 2011

KENAPA LELAKI SUKA TAYANG HARTA BENDA TUK MENGORAT PEREMPUAN

Hurmm entry saeye kali neh .. mungkin akan buwat org sakit ati . . tapi mungkin ini hakikat kot ..
saye duk perati je ..ala ala wat kajian sejarah gituw kan ...
Orang lelaki ni kan .. kalau nak kuar tuk 1st date mesti sanggup berhabis .. kalau boleh dia nak tunjuk semua harta benda yg dia ada .. contohnya ..

1) kereta - kalau boleh mesti nak tunjuk dia ada kereta .. kalau tak mewah pun sure keta kancil yg dah modified habis ..
2) kewangan - kalau boleh belanje tu .. siap bawa kita g retoran mewah ..
3) baju - pakai baju branded-branded

so kat sini .. saye bukan nak ngate dia org .. cuma terkedu.. kenape lah lelaki neh tak bleh nak jadi diri mereka bila berdepan dengan gadis idaman pada 1st time meeting ..alo yg uolls nak berdatim tu .. mungkin isteri uolls so uolls mampu ke nak sediakan ape yg uolls buat tu sampai uolls mati ????

kadang2 terasa gak uolls (lelaki) ni membazir je .. sedangkan uolls yg spesis hamper pupus dan patut di lindungi .. bukan untuk di kikis .. so uolls ada hak tuk memilih .. tak perlu berhabis banyak tuk pikat wanita .. hahaha ..

Byak kali saye kuar datim tapi yg tak bleh nak stay tu .. sebab pangai uolls mcm ni lah .. ayooo semua harta benda parent uolls nak tunjuk sekali .. hahaha

P/s : cerita ni tak der kaitan dengan i wokey ... i buat kajian je .. hehehehe

1 comment:

  1. masalahnya depa dok ingat kalo tak ada harta benda so tak ada la modal utk pikat pompuan..tp tak menafikan kan la itu la kenyataan zaman skrg..mane ada lg pasangan bercinta sanggup nek basikal dating..kalo ada pn basikal yg disewa di taman rekreasi utk nek sama2 sekadar nk dating..btol tak?? hehe..

    ReplyDelete