Tuesday, 31 May 2011

b.e.n.g.a.n.g & b.i.n.g.u.n.g

bulan ni bulan yang amat sibuk .. tak sangka aku sampai tak der masa nak bersms atau cakap tepon .. nak berdatim aper tah lagi kan ..so tiap2 pagi ada la msg tak sedap nak kene baca ..pastu kene pujok2 plak .. adoyai .. aku tak ready yer part tu.. 

start 27hb dah mula sibuk g pasang pelamin, sampai la 29hb. tapi aku tak terasa penat pun .. malah aku rasa seronok sangat .. dapat merialisasikan impian raja sehari .. adoi .. aku plak bila lagi lah kan .. ( promo skit : ada sapo2 tak nk pinang sayer ) hahahaha

Hurmm .. tapi aku rasa kawan aku si cekelat maneh tu pun mcm tak der masa jer sekarang nih .. neway .. dia memang selalu mcm tu kan ...

so minggu ni aku dah start bz semula .. jadi aku kene get ready la tuk terima msg yang tak sedap dari si dia .. uhuk .. cepat tul dia ske majuk ..

2 comments:

  1. hey u!!
    i call u xangkat!!
    i sms u xpenah nk reply!!
    how dare uolz..!!aku majok xde sesape nk pujok ehh?tampoo nak?aku pon nk wat promo skit : ada sapo2 tak nk pinang sayer?? hahahaha...

    ReplyDelete