Tuesday, 10 May 2011

cerita SMS ku terima

ayooo .. sayang ..ni entry kedua untuk hari ini yer .. baru2 ini akak terima la satu sms berangkai kan .. adalah sumone nih send kat akak ...
so dia send  mcg mcm ni yer ...

isikan tempat kosong di bawah

1) isikan ape yg awak ske ttg saye ?
2) apa yang awak benci ttg sayer ?
3) lagu yang seswai untuk saya ?
4) awak save no saya ngan name ape ?
5) panggilan yg seswai untuk saya ?
6) ape hubungan kiter ?
7) saya ibarat
8) dalam lingkungan no 1-10 saya no berapa ?
9) awak syg saya ke tak ?
10 ) andai hari ni hari terakhir saya, ape kata2 awak untuk saya ?

Wah 10 soalan yer semuanya ...

akak pun fening nak menjawab soalan ituw yer .. tapi nk buat mcm mane kan .. akak kan suker menjawab soalan .. dia pun tau perangai akak ... hahahaha .. keji tul .. perangkap daku dengan soalan kamu .. huhuhu

ini yg akak jawab yerw sayang ..

1) isikan ape yg awak ske ttg saye ?
saya suker cara awak tipu saya <  serius tak perasan pun uolls mmg pandai berlakon.. t i buat award untuk uolls ok !!

2) apa yang awak benci ttg sayer ?
awak masih hidup <  kalau boleh selepas aper yang awak berjanji dan mungkiri tu .. baik awak mati jer .. sebab kalau hidup pun dosa yg sama awak ulangi ...

3) lagu yang seswai untuk saya ?
taubat - kump. opick < seswai untuk uolls

4) awak save no saya ngan name ape ?
 dah delete !! tak save pun .. selepas pempuan yg awak bergambar bersama dia tu send mms kat saye ..  < oppss sungguh tak cantik perempuan itu .... dulu kata hi taste ..nape terpilih yg mcm tu plak .. hahahah ke dah kene nasi kangkang ... dinch !!!

5) panggilan yg seswai untuk saya ?
biawak hidup a.k.a bangkai bernyawa  < tu pun tak berapa seswai .. sebab harimau mati tinggalkan belang .. awak mati nama pun tak perlu tinggal ok !!!

6) ape hubungan kiter ?
saya istiharkan kita adalah musuh <  untuk seluruh keturunan saya akan saya kabarkan cerita perbuatan awak pada saya .. biar sampai berjuta tahun .. dendam saya akan terus ada kepada awak ..dan keturunan awak perlu menanggung semua kesalahan awak ...

7) saya ibarat ?
  virus antrax <  pelan2 awak bunuh saya .. dan kekuatan saya

8) dalam lingkungan no 1-10 saya no berapa ?
tak der nilai pun ..hidup awak tu ...

9) awak syg saya ke tak ?
saya sayang awak sangat 2 tapi nak buat mcm mane .. skunk awek baru awak tu yg cari pasal kan .. kalau dia tak send mms mcm tu dan buat saya rasa terhina sgt .tentu saya akan lupakan awak dengan redha dan kita bleh jer jadi kawan ;)  ...tapi.. dah jadi mcm tu so saya terus benci pada awak dan keluarga awak !!!!

10 ) andai hari ni hari terakhir saya, ape kata2 awak untuk saya ?
semoga awak mendapat balasan yg setimpal dengan perbuatan awak .. sesungguhnya azab di alam barzah amat pedih !!!


 sesungguhnya uolls .. i tak sampai hati nak send jawapan mcm tu kat dia .. tapi akak tetap kene send kepada dia yer untuk dia insaf dan takkan ulangi kesilapan dan sikap hipokritnye pada org lain ...biar i saje jadi mangsa ... tapi bukan org lain ...

P/s : memang senang kita meminta maaf tapi bukan senang nak memaafkan..dalam hidup ini kalau kita selalu buat salah dan melakukan semula dosa yg sama... dimanakah kita sepatutnya berada ..
renungkan lah uolls ...akak takut ....

1 comment:

  1. makcik oi....aku xnmpak laa tulisan nih..nk bc penoh feel pon xleh..font kaler dia pon xterang or aku ni yg rabon ehh???hadoiiii...!!

    ReplyDelete