Tuesday, 17 May 2011

Abang Moto S.T.U.P.I.D.O

Ayoo .. keji sangat sorang abg moto ni .. kalau yer pun nak ambil angin pepagi jgn la bg org lain naik hangin yer .. bawa moto dah la spisis besar mcm ni :


gambar ni akak gugle tadi .. so credit to datin gugle .namanya akak nak sebut pun akak tak kenal .. tapi tu bukan cerita yg menghanginkan akak..

Nih .. nak cerita, tau dak mula2 dia bawa moto tersebut dalam version yg sangat perlahan ... dan very the menyakit hati .. sebab akak nak memotong tak bole..dah la lampu sedang ijau tu .. pastu akak nmpak ada ruang skit .. lalu berjaya la memotong .. elok sampai kat line putih je .. lampu bertukar kuning lalu merah .. kecur perut uolls ..pastu .. abang tadi dengan slow motion jer .. datang benti sebelah akak.. WAT MUKA TAK BERSALAH .. aper lagi terus akak mengeji perbuatan keje nyer .. akak kata lah .. nak makan hangin duk la tepi .. jgn duk tgh2 jalan .. buduh sombong .. !!!!
pastu akak tak sure la dia dengar ke tak .. tapi yg pasti dia langgar lampu merah yer.. dgn slow motionnyer dia bawa moto gituw aje .. adoyai .. memang buduh sombong ..
 P/s : uolls tgk la betapa bodoh sombong nyer lelaki tersebut .. ouch .. dah la badan lg besar dari moto .. pastu kurang adab pula ketika memandu

1 comment: