Sunday, 10 July 2011

Fikiran tergangu

Semalam on FB tetiba ada lah kawan sorang ni kan .. dia nyer status mention dia putus tunang dan sangat 2 sedih dgn perkara tersebut .. so saje2 la nak jadi penasihat .. so hot chat lah dgn die.. akak pun fening wokey nape lah dier bleh putus tunang .. sebab mase kapel dulu . akak tgk meriah fb dengan pic mereka yang berpelukan bagai (sentap akak jeles wokey). 
Lepas tu kan .. dia pun bercerita bagaila kat akak .. sebab dan punca perputusan mereka itue ..
ada 3 sebab yer :
1) tunangnye ada lelaki lain
2) tunangnye buat perangai selalu
3) tunangnye belagak cantik tapi tak pun (akak tak bleh handle statement neh)

tah le .. akak pun tak tau nak komen.. tapi topik utama ttg akak la .. bukan dia .. nie kan blog akak ..

lepas je chat dengan dia .. tetiba akak jadi berang sangat .. teringat kart kekasih lame yer .. (manusia keji ituw) nak akak mention kah namanya ??? haahhahaha

tetiba duk teringat kat dia .. semua segala lah .. perkara2 yg akak tak ske nak ingat ttg die... tidakkkkkkkk sampai termimpi-mimpi neh .. tu yang akak tak boleh terima sampai hari neh .. kenape perlu ingat kat dia .. keji keji keji ... dia duk bahagian akak gak yg kene sensara .. ini tidak adil ...

~ ya allah kau lapangkan lah hati ku tuk mencari rezeki pada hari ini .. amin~

2 comments:

  1. bt pe nk ingat KeKAsih LAma tu?? kekasih baru kan ada..haha..

    ReplyDelete
  2. HUHUHU ... TAK INGAT LA .. BOLEH TAK KALAU NAK CAKAP MCM TU .. HUHUHUHU

    ReplyDelete