Tuesday, 12 July 2011

aDOYAI !!!!

Semalam petang ada konfrantasi dengan si dia .. sebab monday lepas dia ilang n senyap sunyi tak call saye ... tidakkkkk ... saye tak boleh terima kenyataan ituw .. selalu dia temankan ... uhuk ..
malam tadi dia call bertubi2 saye pulak tak angkat .. uhukk.. (kecewa)
terjaga dari tidur pun buat tak dengar dia call .. saje dengan niat .. tapi pagi ni,  rasa bersalah lah pulak .. uhukkk .. sekali lagi jerit ... tidakkkkk !!


so pepagi lagi .. saye call dia .. kunun2 kejutnye bangon g keje .. uhuk ..sejuk ati neh .. bila dia say assalamualaikum dengan nada yg sangat ... herrrmmmm ( suker lah ) .. tak jadi nak buat-buat marah wokey ..


incoversation tu ..we olls duk perli2 la sebab i ilangkan diri on sunday then dia on monday .. so saling keji mengeji lah .. hahahaha .. tapi tetiba i sentap ok ..dia kata i tak bleh terima teguran dia .. ayooo adakah .. pastikah ?? mengapakan?? apakah ?? tidakkkk !!! << jerit sekali lagi (tekejut)


terus .. saye letak hp . sebab sedih sgt .. pastu dia call semula tuk pujuk kot .. tapi saye tak pickup ..hati dah teluka ok .. then sampai la kat opes .. buka hp tgk ada sms.." i tego becoz i care about u" << wow >> aper pun dia buat pengakuan neh .. dia tego tu saje nak bg i sakit ati .. sebab dia suke cara i beleter .. hahaha.. mengom sekejap mcm ni .. ada jugak kah ??? terkesima saye >>><<< ADOYAI

2 comments:

  1. salam ziarah..
    huhu..jangan jual mahal..
    jangan eksyen lebey

    ReplyDelete