Monday, 4 April 2011

Over the rainbow.. i see u



Entry i Kali ni dah tak nak sedih2 dan pilu ..
kelmari je uolls i ada sedikit touching ..teringat kisah silam gituw
so hari ni datang kerja dengan hati yg sangat happy..
evendo ada sedikit sedis la ... sebab ada sorang customer nih tak dapat nak melansungkan resepsinya lagi ..
kawin kene tangguh gituw ..
i pun sedis ye .. dengar perkhabaran ituw ..
tapi tak pe lah ., i just prepair lakaran aje untuk wedding nyer ..
belum buat aper2 lagi yg keluarkan duit poket .. hahaha katanya..
tapi yang sadis tu uolls.. kat pengantin pempuan nih la .. kene tarik2 rambut dengan tunangnye pasal isu ubah wedding date nih.
aper pun i wish dia happy dengan pilihan dia aje..

ok cukup cerita ttg org .. skunk cerita ttg i plak ..
hahaha
nih bab paling ske ..
semalam duk tak duduk kan .. tetiba rasa rindu ye .. si dia tak msg pun .. i hantar msg pun tak reply .. tup.. tup .. i majuk ala ala propa la kan ..
fuh berdesup ayat sentap i send kat dia ..
tepat jam 7pm dia pun memujuk semula
.. wahhh suke ..
rasa mcm menang miss universe .. hahahaha
silap i jugak ... gi msg time org balik keje mcm mane member nak reply kan .. stupid dapat plak seseorang yg very delurus bendul..patuh segala undang kat malaysia nih ..kalau naik keta dgn dia. siap dia pastikan kita pakai tali pinggang kaledar baru dia hidupkan ejen, buka radio. air cond dan siap cek mirrow dulu, baru dia turunkan handbreak untuk bergerak.
memandu plak memang very d selamat.. mata pandang depan je ... cuma sekali sekala la kan .. i perasan dia jeling2 i .. wahhh ..kan mane ada buaya tolak ayam ..
pastu..kan ...
tak tgk dia berpakaian lagi skima giler ..
kekadang aku nak kuar dengan dia kene fikir 10 kali yerw nak pakai baju aper ..
takut malu plak ..
tapi part yg aku ske time temankan dia shopping... aku pegang n belek2 je .. tak planning nak beli pun .. tapi dia belikan ..kekadang takut juga bila termakan budi nih ..
tapi buat masa skunk aku tak der saper2 nak jeles so tak salah kan aku kawan dengannya. lagipun mungkin dia selama ini yg aku cari....
aper pun aku tak berani nak buka mulut kata aku terima dia..
biar lah dia kejar2 dulu ..

No comments:

Post a Comment