Tuesday, 12 April 2011

Hari penuh ujian

uolls hari ni very de menyakitkan hati .. daripada umah kan .. ada lah sorang nih bawak keta mcm hanjing nama je bawa keta mahal tapi hancus cara pemanduan nyer .. tahu lah dia bwak keta mahal kan tapi jgn lah memandu dengan cara berbahaya ..ada ke patut u olls dia tukar lorong tak bg signal men cilok aje.. tapi kalau bawak laju2 mcm racing tu tak pe gok ..nih bawak keta ala slow motion ..buat kita yg follow nih teragak-agak .. nak bg dia masuk ke nak terus .. bukan sekali ye dia wat mcm tu .. byk kali .. atas bridge pun dia wat lagi .. then dah kuar bridge aku jumpa plak sekor lagi yer .. tapi yg ni pempuan okey .. bawak keta mengalahkan hanjing tersepit .. tukar lorong tak bg signal gak .. eloklah kan .. aku duk mengutuk dua bijik keta kat depan aku nih sama2 bahlol .. tadi satu .. skunk 2 ..

aku harap sangat .. tuhan tunjuk lah sesuatu kepada mereka bahawa cara dia org bawa tu membahayakan pemandu lain ..

hah ..
ada lagi satu cite uolls ..
on d way nak g parking plak .. ada lah sekor mamat "cha ya nun alif " nih .. jalan ala2 jalan tu bapak dia yg punya .. ish hanjing je .. tak nampok ke keta kat belakang nih duk tunggu dia blah dari jalan tu .. hallo we olls nak masuk parking okey bukan nak tgk u olls buat dog walk kat situ ..
tu lah kekadang spisis dia org ni baik2 belaka kadang kala very menyakitkan hati ..

No comments:

Post a Comment